Udgivet i Skriv en kommentar

GPS Tracker til Demente

Alzheimer dement trackerEn GPS sporingsenhed kan hjælpe ældre borgere med alzheimer eller begyndende demens til at få en tryggere hverdag samtidig med at du som pårørende får en tryghed ved at vide at dine kære er beskyttet hvis de skulle blive væk på en gåtur eller har brug for hjælp fordi de er faldet i hjemmet.

GPS tracker MT90 er en lille håndholdt sporingsenhed som kan bæres i bæltet eller i en snor rundt om halsen, eller i en jakkelomme.

Hvordan virker den?

Når en person skal findes, ringer man blot til trackeren, som herefter svarer tilbage med positionen, der viser hvor personen der bærer trackeren er henne.

En anden mulighed er at oprette en elektronisk sikkerhedszone som automatisk giver en SMS alarm til udvalgte telefonnumre hvis personen der bærer trackeren kommer længere væk end det tilladte (eksempelvis 1500m.), fra et plejehjem eller en privatbolig.

SOS Tryghedsalarm

Trackeren har en SOS nødhjælpsknap, som automatisk sender en SMS når den aktiveres med positionen hvor den befinder sig, samtidig med at den ringer op til dig, eller andre familiemedlemmer/plejepersonale du har valgt, og man kan herefter tale sammen med personen der bærer trackeren, nøjagtig på samme måde som i en mobiltelefon – dette gør at du meget hurtigt kan finde ud af om din mor eller far har brug for din assistance.

Faldalarm

Trackeren kan indstilles til automatisk at sende en SMS alarm hvis personen falder, til forudbestemte telefonnumre (kontaktpersoner eller plejepersonale). Personen der bærer GPS har 10 sekunder til at afbryde alarmen, så der ikke sendes falske alarmer ved et uheld.

 

Skriv et svar