Udgivet i Skriv en kommentar

SmartGPS nye flådestyring giver dig overblik over dine køretøjer

flådestyring

Med SmartGPS nye flådestyring Tracking Portal kan du holde overblik over dine køretøjer ude på vejene. Det eneste det kræver for at benytte vores service er en GPS, og en App – så er du kørende!

Hvad er flådestyring?

Selvom flådestyring lyder som styring af skibe og havne, er dette ikke blot tilfældet. Ordet dækker nemlig over en bredere vifte af køretøjer, som du både har muligheden for at kontrollere og skabe dig et overblik over.

Med flådestyring får du, som privat ejer, eller virksomhed mulighed for at holde et realtime overblik over dine køretøjer. Med SmartGPS nye Tracking Portal kan du igennem deres app udvikling se på et kort, hvor dine køretøjer befinder sig.

Ligeledes giver portalen mulighed for at indhente informationer angående, hvor dit køretøj har været parkeret. Hvor køretøjet har kørt hurtigere end 120 km/t og endvidere også, hvilke adresser køretøjet har besøgt.

Fordelene ved at anvende flådestyring?

Udover at indhente informationer om, hvor køretøjet befinder sig, kan vores produkt bruges til en række andre ting.

Ved at kigge nærmere på de kørte ruter, kan man optimere på fremtidige kørselsruter både på tid, og benzinbesparelse. Derudover giver flådestyring mulighed for at gøre kørslen mere effektiv både ved at analysere, hvordan køretøjet bliver brugt og om kørselsmønstrene er optimale. Endvidere hjælper vores Tracking Portal dig, hvis køretøjet er blevet stjålet, og skal bruges til politianmeldelse og tilbagelevering.

 

Driver du eksempelvis en større virksomheder med biler, eller skibe tilknyttet, er SmartGPS flådestyring en suveræn løsning, både hvad angår sikkerhed og transportoptimering.

Hvad kræver SmartGPS flådestyring?

For at komme i gang med at benytte sig af vores program Tracking Portal kræver det to simple ting:

  1. En SmartGPS:
  2. Vi har et stort udvalg af GPS’er som passer til netop dine køretøjer. Uanset om den skal sidde på en varevogn, motorbåd eller en motorcykel har vi en GPS der dækker dit behov.
  3. Vi anbefaler alle vores produkter heriblandt vores GPS tracker til bil, og vores GPS tracker til motorcykel/båd.
  4. GPS’en kan placeres vilkårligt på køretøjet efter ønske.
  5. Tracking Portal:
  6. Hos SmartGPS har vi udviklet en APP og softwareprogram, som kan hentes ned på din smartphone eller computer. GPS’en sender automatisk sine koordinater og data til APP’en. Herfra kan du administrere hele din flådestyring, blot ved at åbne din skærm. Du behøver blot en licens til dette, hvilket du kan tilkøbe på vores hjemmeside. For hver enhed, skal man benytte én licens.

Ved at anvende vores Tracking Portal, får du mulighed for at holde styr på alle dine køretøjer. Om end du ejer en entreprenørvirksomhed med varevogne fyldt med dyrt værktøj, eller om du vil holde styr på om din motorbåd stadig ligger til i havnen – så er vores flådestyring idéel til dig.

 

På vores  hjemmeside www.smartgps.dk kan du læse mere om flådestyring, og hvordan man sætter det op til eget behov. Yderligere kan du se vores brede udvalg af modeller, services og priser.

Er du i tvivl om flådestyring skulle være noget for dig, er du mere end velkommen enten på mail, eller telefon.

 

Skriv et svar