Udgivet i Skriv en kommentar

Valg af GPS Tracker

Valg af GPS tracker

Hvilken model skal jeg vælge og hvad skal jeg være opmærksom på?

Ekstern GPS antenne eller indbygget

Der er 3 typer af gps antenner, den kan enten være indbygget i trackeren eller ekstern samt nogle har både indbygget og ekstern antenne. Dem der har begge dele, kan du typisk selv vælge om du vil anvende den eksterne, eller tage den af, så slår trackeren automatisk over på den indbyggede gps antenne.

Person tracken MT90 har alene indbygget antenne, og det giver god mening, da den bæres af en person og skal være så lille som muligt, dog kan den sagtens anvendes i en bil, eksempelvis med placering under sædet.

Trackerne til fastinstallation i maskiner og biler har typisk ekstern GPS antenne, da man ofte gemmer trackeren væk bag metal, instrumentbræt osv. og derfor er nød til at anvende en ekstern gps antenne for at placere den et mere åbent sted så den får udsyn til satellitterne, eksempelvis under sædet.

Den eksterne gps antenne er monteret via kabel der typsik er et par meter langt.

Se hvilken antennetype den pågældende tracker har under produktet.

» Læs mere om vores GPS person tracker MT90 med op til 10 dages batteritid.

» Læs mere om vores GPS trackere til fastmontering.

Ændring af indstillinger

(Eksempelvis opsætning af hastigheds alarm, geo-fence eller lavt batteri alarm, bevægelses alarm osv.)

Alle vores trackere kan opsættes via SMS koder, eller fra en PC med programmet Meitrack Manger, eller via flådestyrings portalen hvis den er tilvalgt.

» Læs mere om Meitrack Manager

» Læs mere om SMS kommandoer

Batteritid

Alle trackerne har indbygget batteri til backup, dvs. du kan få tilsendt en sms alarm hvis det eksterne batteri frakobles, eller løber tør for batteri. Typisk kan de arbejde videre i op til 48 timer på eget indbyggede batteri, men de er alle beregnet til at være tilkoblet et eksternt batteri i eksempelvis bilen, båden eller motorcyklen.

Dog har vores T355 tracker ekstra stor batterikapacitet, op til 1 år før den skal oplades igen, og er derfor velegnet til containere, trailere og campingvogne eller andet udstyr der står længe uden mulighed for fast strøm.

Valg af simkort

Alle trackerne behøver et simkort for at fungere så du kan modtage alarmer og positioner via SMS, men der er ikke krav om abonnement, et taletidkort kan også anvendes.

Vi kan levere trackeren inkl. simkort, eller du kan vælge selv at montere det, eller sende det til os før levering, så har vi klargjort den inden afsendelse.

» Læs mere om valg af simkort til gps tracker

Flådestyring

Alle trackerne kan anvendes på vores flådestyrings tracking portal.

Flådestyring er ikke nødvendigt for at du kan anvende din gps tracker til sporing, men det giver flere fordele. Blandt andet kilometerregnskab, parkeringstider, eksempelvis kan du dokumentere hvor længe du har holdt ude hos en kunde, eller se hvor bilen har været henne de seneste 30 dage.

» Læs mere om vores flådestyring  tracking portal

Support

Har du behov for support af din tracker, kan du kigge forbi vores support blog og se om svaret findes der, ellers kan du oprette en support henvendelse, vi svarer generelt indefor kort tid, også i weekender.

Skriv et svar